θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΤΣΑΝΟΥ: Παραμένει τελικά μόνη, εκτός ομάδων, αλλά όχι εκτός γηπέδου. Δημόπουλος.Το ίδιο βιολί. Παρών, αλλά με το ένα πόδι στον Κασιμάτη.

ΜΕΡΟΠΗ ΚΑΤΣΑΝΟΥ , ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΩΡΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ link και διαβάσετε τι δήλωσε στην Πειραϊκή εφημερίδα "Εν Πειραιεί", την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου. Με τον τίτλο φυλλοροεί η παράταξη Χρήστου παρουσιάζει τις θέσεις της η εφημερίδα, ενώ σε άλλο σημείο, παρουσιάζει τις θέσεις του κ. Δημόπουλου, με τον τίτλο συστράτευση με τον Σταύρο ή αυτόνομη κάθοδος;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ.
Σταύρο πρόσεξε.μη βλεπεις μόνο τι θα κερδίσεις αν πάρεις το Δημόπουλο.πρέπει ναδείς και τι χάνεις.γιατί σου ξεκαθαρίζω ένας θα μπαίνει δύο θα βγαίνουν αν τον μαζέψεις εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΚΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΗΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ήσυχο το Δημόπουλο να πάει όπου θέλει ο Χατζιαβάτης. Το νόημα είναι αν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι άλλο στην πόλη χωρίς όλα αυτά τα φθαρμένα πρόσωπα.Και αν πάει μπροστά κάτι καινούργιο τότε όλοι οι αδικοπληρωμένοι της πόλης θα χάσουν τα μεροκάμματά τους.Ας κάνουμε όλοι ξεκάθαρο ότι δεν περνάει κανένα πρόσωπο από τα παλιά -κανένα όμως- και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Ο Κασιμάτης διοικεί με τους δεξιούς αλλά αν διαλυθεί με λάθος τρόπο, τότε ο Δήμος μας θα πάει δεξιά. Πρέπει να υπάρχει έτοιμο κάτι άλλο.Που να μην μοιάζει όμως με τα σκουριασμένα πράγματα τα γνωστά.