θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Από άλλο μετερίζι.

Στην πρώτη σελίδα του "Εν Πειραιεί", της 7 Ιουλίου 2009, διαβάζω το "κουτάκι" για την συνέντευξη του Στέφανου Χρήστου, που φιλοξενείται στην 8η σελίδα:

...Ο επί 12 χρόνια δήμαρχος Στέφανος Χρήστου μιλά για το έργο του και την επόμενη μέρα...
"Τιμή μου να υπηρετήσω το ΠΑΣΟΚ από άλλο μετερίζι".

Η υποψηφιότητα για την έδρα θεωρείται πλέον δεδομένη.
Από όσα μαθαίνω, (για το μετερίζι αυτό), έχουν ενεργοποιηθεί προ πολλού οι στενοί φίλοι του κυρίου Χρήστου.
Η εφημερίδα, που έχει ψάλει ουκ ολίγα στο παρελθόν στον πρώην δήμαρχο Κορυδαλλού, πραγματοποιεί την έναρξη της κωλοτούμπας της, φιλοξενώντας τώρα συνέντευξη, εκφράζωντας για πρώτη φορά μετά από χρόνια ένα θετικό περιεχόμενο για τον -πιθανότατα- αυριανο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η εργολαβία υποστήριξης της πλευράς Κασιμάτη, δεν απαιτεί πια ως καθήκον του Κασιματέικου τύπου να απαξιώνεται -δικαίως και αδίκως- ο πρώην δήμαρχος.


Ο κύριος Χρήστου, προετοιμάζεται, να διεκδικήσει σταυρό για ένα μακρύ κοινβουλευτικό μέλλον, έχοντας μαζί του μια ολόκληρη δημοτική παράταξη, μεγάλο μέρος του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό και πολλούς φίλους σε όλη την περιφέρεια.

Σύσκεψη πολλών στελεχών της δημοτικής κίνησης "σύγχρονος ανθρώπινος Κορυδαλλός" έγινε πριν λίγες μερες. Εκεί συζήτησαν και αποφάσισαν άπαντες, να απορρίψουν κάθε πρόταση που θα διατυπωθεί από την πλευρά Κασιμάτη για φιλοξενία σε "ανεξάρτητο" ψηφοδέλτιο. Αποφάσισαν να συνεχίσουν την λειτουργία της παράταξης, που δεν έχει καταρρεύσει.
Αυτή η απόφαση, θα αποδειχτεί καθοριστικής σημασίας για τα δημοτικά πράγματα. "Όποιος προσχωρήσει στο πράγμα Κασιμάτη θα καταγγελθεί ανοιχτά από εμάς". Δήλωναν με χαρακτηριστικό τρόπο προχτές δύο στελέχη της παράταξης Χρήστου και μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Αυτά, τα είπαν και σε βουλευτές και σε τοπικούς παράγοντες και σε όλες τις πλευρές. Για να είναι ξεκάθαροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: