θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ολική επαναφορά.

Είδα μεγάλες λιμουζίνες και σπορ αυτοκινητάκια με εξηνταπεντάρη στο ένα κάθισμα και ένα ζευγάρι δίμετρο απλωμένο φρέσκο μπουτάκι στο διπλανό.

Εθαύμασα σκαφάκια οικονομικού μήκους, (τα καημένα) φτιαγμένα από το υστέρημα των ιδιοκτητών τους. Με δύο εώς τέσσερις σκλάβους το καθένα επάνω τα άτιμα.

Συνάντησα όμως και ένα ζευγάρι φοιτητές, από αυτούς που προσπαθούν να κάνουν ...το γύρο ας πούμε της Πελοποννήσου, με ένα κατοστάρικο σε ψιλά, δυό τρία φτηνά χαρτονομίσματα, (που το χάλασμά τους διαρκώς αναβάλεται), ένα δίκυκλο και κάποιο μουσικό όργανο.

Την τελευταία μέρα των διακοπών μου, με σοκάρισε μια τετραμελής παρέα που προσπαθούσε να μοιράσει δίκαια τρία σουβλάκια με πίτα. Θέλησα να τους πάρω άλλο ένα. Αρνήθηκαν την πρόταση. Πήραν όμως το σουβλάκι.
Το μοίρασαν τελικά και αυτό.
Δίκαια!


Παρά το σύστημα ανάλυσης που διαθέτω, τελικά,
ένιωσα ενοχή.

Δεν μπόρεσα φυσικά να την μοιραστώ και γω μαζί τους.
Δεν ήταν σουβλάκι...

Πρότεινα να παραγγείλω άλλα τέσσερα.
Αρνήθηκαν σκληρά. Σχεδόν αμέσως έφυγα.

Το γεγονός, είναι από αυτά που συμβαίνουν και τελικά οι διακοπές μου δεν ταράχτηκαν καθόλου. Γύρισα πίσω με διάθεση ηρεμίας, αισιοδοξίας και

και κάποια στιγμή πάτησα http//..., ο πρώτος σύνδεσμος επαναφοράς στην άθλια πραγματικότητά μας, είχε τίτλο: "Έξαρση τοκογλυφίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: