θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Με συμμετοχικό μοντέλο. Μαζί τους και ο παίκτης..?

Με συμμετοχικό μοντέλο, "καθολική ψηφοφορία - ανοιχτή συμμετοχή" μέχρι την ημέρα της εκλογής, προχωρεί η Δεκαεξάχρονη πόλη στην ανάδειξη επικεφαλής, που (κατά τα φαινόμενα) θα είναι και υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας.

Η διαδικασία, αν και δεν είναι εντελώς άγνωστη, είναι ασυνήθης για τοπικές κινήσεις. Συνήθως, πρώτα βρίσκουν τον αρχηγό τους, μετά μαζεύουν τους υποψήφιους (και το χρήμα) και μετά κοτσάρουν μια διακήρυξη και ένα προγραμματάκι με πρασινάδες και ευχολόγια για την παιδεία, τους ελεύθερους χώρους και τη δημοκρατία.


Στην προχτεσινή ανακοίνωση της κίνησης, αναφέρονται σχετικά τα παρακάτω:
"...Στις 22 του Νοέμβρη, εκλέγουμε επικεφαλής της Δεκαεξάχρονης Πόλης.

Χωρίς να αποκλείουμε τον διάλογο με κάθε δημιουργική ομάδα, δύναμη ή προσωπικότητα αυτής της πόλης,

η απόφασή μας είναι η αυτόνομη και νικηφόρα κάθοδος στις Δημοτικές Εκλογές του 2010.

Εκ των πραγμάτων, η διαδικασία μας αυτή, αποτελεί ένα ενδιαφέρον τοπικό γεγονός, αφού ο επικεφαλής που θα προκύψει, αποτελεί ταυτόχρονα πρόταση υποψηφίου Δημάρχου για την επόμενη τετραετία.

Η απόφαση σχετικά με τον τρόπο εκλογής, είναι η ακόλουθη..." (πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση στο 16xronipoli.blogspot, όπου τα παιδιά, εκτός από την ανακοίνωση, "σερβίρουν" Αίτηση εγγραφής, παραπομπές στη διακήρυξη και σε βίντεο από τις Πλειάδες, όπου ιδρύθηκε η παράταξη)

Όμως, παρά το ότι πέρασαν τρεις ημέρες από την δημοσιοποίηση, καμία ανακοίνωση προσώπου δεν υπάρχει ακόμα.

Το έψαξα και έμαθα τι κυκλοφορεί. Έχω πάρει καλές πληροφορίες και θα σας τα ρουφιανέψω όλα.

Θα σκεφτώ αν θα σας ρουφιανέψω και ποιο ισχυρό πρόσωπο από τον Πειραιά, εμπιστεύτηκε χτες ή προχτές σε πολύ δικό του άνθρωπο μιά φράση: "ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ".

Μην βιαστείτε να μαντέψετε!

Δεν είναι πρώην Δήμαρχος...

Ούτε Αντιδήμαρχος.

Ούτε Κορυδαλλιώτης είναι. Αλλά, θα πάει μαζί τους. Τό πε καθαρά ο παίκτης!!!


Θα μελετήσω τι ρουφιανιές μπορώ να κάνω χωρίς να ζημιώσω τα παιδιά που είναι φίλοι μου. Και θα αρχίσω να τα γράφω όλα...

(τραγουδάκι)


Δεν υπάρχουν σχόλια: