θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

SMS: Από το Δημαρχείο τηλεφωνώ. Με λένε Σταύρο και είμαι πολύ αγανακτισμένος.


Από 16χρονη πόλη, 16 Οκτωβρίου 2009:
"...Το σημερινό αποτέλεσμα στην πόλη είναι ότι "οι μεγάλες πλατείες δεν ανήκουν πια στους Κορυδαλλιώτες αλλά ανήκουν στους καταστηματάρχες που τους την δανείζουν".
Και στον χώρο των "πρώην λατομείων" (έτσι τα αποκαλεί η Δημοτική Αρχή), το πάρτυ των ιδιωτικών συμφερόντων καλά κρατεί..."



Ενώ όμως στο ιστολόγιο της Δημοτικής Κίνησης επισημαίνεται (σωστά) ότι δεν υπάρχει δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα, λίγη ώρα μετά, στην απάντηση που φτιάχνει για το troktiko ο blogger, μαθαίνουμε ότι ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!
(Πατήστε εδώ για να δείτε την απάντηση του korydallos.blogspot

και πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δελτίο τύπου

και πατήστε εδώ, για να δείτε ... πόσο μοιάζει η επιστολή των αγανακτισμένων με το Δελτίο τύπου.

Άρα, δικαιούμαστε να συμπεράνουμε ότι το δελτίο τύπου του Δήμου, άρεσε πολύ και σε κάποιον αγανακτισμένο - ανώνυμο πολίτη, που το αντέγραψε και το έστειλε στο troktiko.

Γιατί δεν τολμούμε να σκεφτούμε ότι το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου αντιγράφει τις ανακοινώσεις του από τα ιστολόγια αγανακτισμένων πολιτών.


Προς το παρών, θυμήθηκα τις παραμονές των Δημοτικών εκλογών. Όταν πίνοντας καφέ με το ξαδερφάκι μου, (προσδιορίζεται δεξιός αυτός, προσδιορίζομαι αριστερός εγώ), χτύπησαν όμως ταυτόχρονα δύο sms.

Το ένα έλεγε: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ.
Το άλλο έλεγε: "ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ"

Η παράταξη αυτή (Πασοκοδεξιομπερλουσκοναριστεριστές), επικράτησε.
Σήμερα φυλορροεί αντιγράφωντας δελτία αγανακτισμένων πολιτών, που δεν τολμά να τα υπογράψει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα.
Η πρακτική δεν άλλαξε.
Οι καιροί αλλάζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: