θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Κανταδόροι αφήνουν άνεργους δικηγόρους. Αυτά μόνο στον Κορυδαλλό γίνονται...

Θα προτείνω μια νέα γραμμή
των νομικών υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

Πού 'ναι τα χρόνια ωραία χρόνια

που 'χες λουλούδια μες στην καρδιά

πού 'ναι η αγάπη γλυκιά μου αγάπη

να μας ζεστάνει στην παγωνιά

Δεν βρήκα καλύτερη περίπτωση για την υπεράσπιση του κυρίου Κασιμάτη στην δικαστική διαμάχη (όχι προσωπική τους πάντως, αφού εμείς πληρώνουμε τόσο τις αποζημιώσεις του κυρίου Αντιδημάρχου μας όσο και τους δικηγόρους του κυρίου Δημάρχου μας) που θα συνεχιστεί -αν έχει καλό καιρό- στις 9 Ιουνίου 2010.


Διαβάστε και εσείς το δελτίο τύπου που κυκλοφορεί στην πιάτσα ο κύριος Διάκος και αν έχω άδικο βρείτε μου ένα άλλο τραγουδάκι.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΥ.


"Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού για άλλη μια φορά προτίμησε το κουκούλωμα και τη φυγή παρά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Στις 20-1-2010 ημέρα Τετάρτη εκδικαζόταν η αγωγή του τ. Αντιδημάρχου Ιωάννη Διάκου κατά του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη αλλά ο δικηγόρος του Δημάρχου που είναι και δικηγόρος του Δήμου Κορυδαλλού ζήτησε δια αντιπροσώπου του αναβολή επειδή ήταν άρρωστος με γαστρεντερίτιδα.

Σημειώτεον ότι ο Δήμος έχει τρεις δικηγόρους για να τον υπερασπιστούν και επέμενε για την αναβολή της υπόθεσης μετά τις δημοτικές εκλογές δηλώνοντας ότι έτσι και αλλιώς ο ίδιος θα είναι Δήμαρχος (αυτό θα το κρίνει ο λαός).

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου 2010 όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση, ελπίζουμε να μην κρυώσουν καλοκαιριάτικα".


Προτείνω λοιπόν, στις 9 Ιουνίου του 2010, αντί να προσέλθουν οι τρείς δικηγόροι, να προσέλθουν καλύτερα οι τρείς κανταδόροι.

Σε μια περίπτωση φίλων μου με διαζύγιο, λίγο πριν τη δεύτερη υπογραφή, οι δικηγόροι έμειναν μπουκάλα, ενώ οι κανταδόροι εισέπραξαν ένα γερό χαρτζηλικάκι.

Συμφέρει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: