θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Κορυδαλλός: Κάποιος κάνει μάγια στον κύριο Κασιμάτη;


Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο Δήμαρχός μας παραχώρησε συνέντευξη στην σημαντική τοπική εφημερίδα "η πόλη μας".

Η συνέντευξη αυτή, καταλαμβάνει εξώφυλλο και τρία ολοσέλιδα (ίσως να είναι η μακροσκελέστερη που έχει δώσει ποτέ ο κύριος Δήμαρχος).

Ως μελετηρός πολίτης και φανατικός αναγνώστης του κυρίου Κασιμάτη, συνηθίζω κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα έστω, ένα προσεκτικό "πέρασμα" στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Παρατήρησα ότι (ενώ κοντεύει πια να φύγει και ο Μάρτιος), αυτήν την εξαίρετη, επίκαιρη συνέντευξη του δεν την εμφανίζει στην πλούσια συλλογή της ηλεκτρονικής αρχειοθήκης του.

Ούτε τα φιλικά ιστολόγια, ούτε οι ηλεκτρονικές εφημερίδες που υποστηρίζουν το Δήμαρχο, ούτε οι φίλοι και οι υποστηρικτές του στο facebook...

Σχόλιο:
-Δεν πιστεύω ότι ο Δήμαρχός μας υποτιμά την ηλεκτρονική επικοινωνία και εκτιμά το χαρτί (έστω και ιλουστρασιόν πολυτελείας όπως αυτό που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εφημερίδα).
-Δεν πιστεύω ότι κατοικούν τεμπέληδες εκεί στο γραφείο του που βαριούνται να κάνουν δυο κλικ και να ανεβάσουν ένα γουόρντ με τόσες βαρυσήμαντες κουβέντες.
-Δεν πιστεύω ότι έγιναν -ξαφνικά- αφιλότιμα γαϊδούρια, οι τόσοι επώνυμοι και ανώνυμοι, αυθόρμητοι εθελοντές - υποστηρικτές του στα ηλεκτρονικά μέσα.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιοι πρέπει να κάνουν μάγια στον Δήμαρχό μας και στο επιτελείο του.
Και προτείνω σε πρώτη φάση να κρεμαστούν σκόρδα σε έκταση οκτώ τετραγώνων γύρω από το Δημαρχείο μας.


Αν όμως συνεχιστεί αυτό, το tenekedoupoli θα αναλάβει εκστρατεία για έναν γνήσιο, ανένδοτο, πανκορυδαλλιώτικο αγώνα, που θα αρχίζει από απλό ξεμάτιασμα με καντηλάκια, θα εξελιχθεί σε ομαδικές λαμπαδοφορίες λαϊκές ολονυχτίες πιστών και ευχέλαια.
Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε και σε διοργάνωση εξορκισμού προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το κακό το συναπάντημα.





















Η κατηφόρα συνεχίζεται, ο κύριος Κασιμάτης ...χτενίζεται.


1 σχόλιο:

peirates είπε...

Λογοκρίνει ακόμα και τον εαυτό του ο κύριος Κασιμάτης.