θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ιππόδρομος στον Κορυδαλλό μέσω Καλλικράτη.


Αυτός είναι ο χάρτης που δημοσιεύτηκε στα χτεσινά "Νέα" και παρουσιάζει τον Κορυδαλλό μαζί με την Νίκαια, ως αποτέλεσμα των συνενώσεων του Καλλικράτη.
Συνέπειες:
  • Μεγάλες διεργασίες στο τοπικό συντηρητικό στρατόπεδο όπου δρομολογείται ταχύτατα (και πιθανότατα επιτυγχάνεται) η επανασυγκόλληση, με την συμμετοχή της μερίδας των δεξιών του κυρίου Κασιμάτη σε νέα ισχυρή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπου ανήκουν. Η νέα παράταξη θα διεκδικήσει τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας.
  • Από κύκλους του Δημάρχου, διακινείται η πληροφορία ότι ο ίδιος σκέπτεται σοβαρότατα το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσει άλλη θητεία. Διαδίδουν μάλιστα, ότι αυτό είναι άσχετο με τον Καλλικράτη και αποτελεί προγενέστερη απόφασή του.
  • Η κυρία Κυλάκου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επικεφαλής μιας ακόμη παράταξης.
  • Η όρεξη του κυρίου Χρήστου άνοιξε και δηλώνει παρών προκειμένου να ηγηθεί.
Το καλό από όλα αυτά είναι ότι για τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας η δημιουργία ιπποδρόμου που φέρνει ο Καλλικράτης, υπόσχεται κατά κάποιο τρόπο μια νέα, σημαντική πηγή εσόδων, ικανή να βγάλει τους δύο Δήμους από την χρεοκοπία, παρά την γενική οικονομική κρίση και τα αδιέξοδα.
Τι λένε τα στοιχήματα, αν ο κύριος Μελάς βρεθεί τελικά σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον κύριο Κασιμάτη; Ε λοιπόν "ο Σταύρος θα φάει σκόνη από τον Γιάννη". Αυτή είναι φράση από τις συζητήσεις που σίγουρα θα καταλήξουν σε άγριες πονταρισιές.
Είναι γνωστό, ότι ο Αντιδήμαρχος κύριος Μελάς, όλη αυτήν την περίοδο και ειδικά τον τελευταίο καιρό, διατηρεί την καλή του σχέση με άλλες πλευρές. Πλευρές, με τις οποίες ο κύριος Κασιμάτης, έχει χάσει την δυνατότητα συνομιλίας. Συνάδερφοί του ωστόσο, αναφέρουν με παράπονο ότι ασχολείται εκείνος μόνο με όλα τα καλά, με τα συναινετικά και τις φιλανθρωπίες.. και τραβάνε αυτοί όλη τη φθορά και τη σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: