θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κορυδαλλός, πρωταθλητές στο χρέος, πρωτοπόροι στην χυδαία προπαγάνδα.

Σαλαμίνα - Αμπελάκια

Υπό κατάρευση ο Δήμος Αμπελακίων-Σε κατασχέσεις προχώρησε η ΕΥΔΑΠ

H κακοδιαχείριση στον Δήμο Αμπελακίων σφραγίστηκε σήμερα με την δέσμευση όλων των εσόδων του Δήμου από την ΕΥΔΑΠ λόγω πολύ μεγάλου χρέους και αφού είχαν προηγηθεί μια σειρά από ειδοποιήσεις Είναι γνωστό το μεγάλο πρόβλημα των Δήμων με τα χρέη, όμως το να φτάνει μια ΔΕΚΟ να δεσμεύει τα έσοδα ενός Δήμου δείχνει την παντελή έλλειψη οργάνωσης και διαχείρισης που ήταν γνωστό ότι εδώ και καιρό είχε φωλιάσει στον Δήμο Αμπελακίων. Άλλωστε τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι καθώς φαίνεται πολύ απασχολημένοι για να ασχοληθούν με τον Δήμο και ασχολούνται κυρίως με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κορυδαλλός

Ο Δήμος Κορυδαλλού, (οι γνωστοί νοικοκυραίοι της κρυστάλλινης διαχείρισης) με κατεπείγουσα διαδιακασία έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, παλεύουν να ενταχθούν στη ρύθμιση για την αποδέσμευση των δικών των εσόδων, που επίσης δέσμευσε η ΕΥΔΑΠ.

Οι πονηρήδηδες, που εξακολουθούν να καταξοδεύουν τα δανεικά σε χλιδάτες εκδηλώσεις και θεάματα (από τη δική μας τσέπη), έχουν καταφεσωσει το Δήμο και έχουν διπλασιάσει το χρέος που παρέλαβαν μέσα σε 3,5 χρόνια, ακολούθησαν τη διαδικασία του "έκτακτου", για να συγκαλύψουν την ευθύνη τους και να περάσει αθόρυβα και μουλωχτά το σφράγισμα του λογαριασμού.


Περιγραφές και απορίες εδώ και εδώ

Μέχρι εδώ ας πούμε ότι αντέχει το στομάχι μας. Συχνά οι αποτυχημένοι, βρίσκουν ένα σορό δικαιολογίες για να αποφύγουν την ευθύνη τους.
Ξεπερνάει όμως κάθε όριο θράσους, αντί να το βουλώσουν και να χωθούν κάτω από τα καινούρια τραπέζια των 25.000 ευρώ που αγόρασαν πρόσφατα, να αναφέρονται επικριτικά και αναιδέστατα με τις φράσεις "κακώς εννοούμενη κριτική", "ωμή προπαγάνδα", "ανεύθυνα δημοσιεύματα που κάνουν το άσπρο μαύρο" κλπ.
Και αυτό, βάζουν να το κάνουν τα ανευθυνοϋπεύθυνα ιστολόγια των μισθοφόρων τους.

Είναι πρωταθλητές της χυδαιότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: