θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το καφτό φυλλάδιο του κυρίου Διάκου.

Φυλλάδιον καφτό διακινεί στην πόλη ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γιάννης Διάκος, όπου σωστά αναφέρει ότι ο Δήμος Κορυδαλλού πήρε δάνεια ύψους 13.000.000 ευρώ, (είναι στην εικοστή θέση δανεισμού από όλη την Ελλάδα) ενώ δεν δημιούργησε κανένα απολύτως έργο.
Αναρωτιέται ο κύριος Διάκος... που πήγαν τα λεφτά των δημοτών;
Το ερώτημα αυτό έχει διατυπωθεί και από εδώ (αποτελεί ένα αξιοπερίεργο να είναι ορατή η είσοδος των χρημάτων και αορατό το αποτέλεσμα)




Ο κύριος Διάκος όμως, όπως έχω αναφέρει ξανά εδώ: "...συνέβαλε στην νίκη του κυρίου Κασιμάτη και μετά παραγκωνίσθηκε, επειδή αυτή ήταν η απαίτηση των εσω-δεξιών συσχετισμών του συνδυασμού Κασιμάτη...
ενώ, η νέα προσπάθεια του, στο πλευρό του κυρίου Βουγιουκλάκη, έχει ένα κρίσιμο ελάττωμα: φέρει τη σφραγίδα του ενός από τα δύο χρίσματα των μεγάλων κομμάτων.

Το κόμμα των κυρίων Διάκου - Βουγιουκλάκη, έδωσε το χρίσμα σε μια παράταξη που ενώ ζητάει την καταδίκη της διοίκησης του κ. Κασιμάτη για κακοδιαχείριση, ανικανότητα και σπατάλη, δεν έχει ακόμα διαγράψει τους αντάρτες του!!! Οι οποίοι, εξακολουθούν να συμμετέχουν κανονικά, στη διοίκηση Κασιμάτη, στην Νέα Δημοκρατία και στο νέο ψηφοδέλτιο - αυτή τη φορά "του ΠΑΣΟΚ".
Το άλλο κόμμα, το κόμμα του κυρίου Κασιμάτη, έδωσε το χρίσμα στον διασπαστή των εκλογών του 2006, αλλά δεν έχει ακόμα απαιτήσει ούτε το στοιχειώδες: Την απομάκρυνση των κομματικών της Νέας Δημοκρατίας. Οι οποίοι παραμένουν Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι, (διορισμένοι από τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ κύριο Κασιμάτη).


Όλοι αυτοί οι κύριοι, τοπικά, έχουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση πτώχευσης που βρίσκεται ο Δήμος.

Τα δυο τους κόμματα, διοίκησαν τη χώρα μας για 36 χρόνια, έχοντας και στηρίζοντας πολλά λουλούδια σαν αυτούς και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την "κατάσταση ΔΝΤ" που βρίσκεται σήμερα ο τόπος.


Κύριε Διάκο, καλό το φυλλαδιάκι αλλά, επειδή τα στοιχεία είναι έτσι όπως τα λέτε, μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί το "αντιΔΝΤ" κόμμα σας δεν διαγράφει τους Κασιματικούς συντρόφους σας; Αν δεν μπορείτε αυτό να κάνετε, πείτε μας πως θα μπορέσετε να αλλάξετε τα πράγματα στο Δήμο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν το ήξεραν? Δεν συμετείχαν?