θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Κεκλεισμένων των θυρών".


Μας έσπασαν τα ... αυγά στα τηλεφωνήματα! απευθύνθηκαν (έναν προς έναν) σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου ενόχλησαν πολλές φορές τηλεφωνικά όλους τους υποχρεωμένους...







Η τεράστια κινητοποίηση για την πρώτη - και μόνη- "λογοδοσία" του κυρίου Κασιμάτη είχε υψηλό στόχο:
Εσωστρέφεια και οι καβγάδες στην παρέα, μέλη της οποίας φροντίζουν να διαρρέουν προς ίδιον όφελος.
Υποψήφιοι απείθαρχοι στην υπόδειξη για ευγενή άμιλλα.
Εργο δεν υπάρχει για να παρουσιαστεί.
Έκδηλη η γκρίνια και η αποδοκιμασία των πολιτών.
"Ανεπίδεκτοι μαθήσεως" νέοι υποψήφιοι, αρνούνται να υποστηρίξουν τη δημοτική πολιτική και να υπερασπιστούν το "έργο" της τετραετίας και τον Δήμαρχο προσωπικά.
Προτιμούν να ζητούν ατομική ψήφο, διαφοροποιώντας εαυτόν από "λανθασμένες πολιτικές" του παρελθόντος.
Εκτός από τους "ανεπίδεκτους", υπάρχουν οι "επιτήδιοι", άλλοι από τους οποίους αδιαφορώντας για το συνολικό αποτέλεσμα επιδιώκουν την "ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ" του εκλογικού προφίλ, επειδή οι ίδιοι κατά αυτόν τον τρόπο προδοκούν σταυρό, ενώ πολλοί άλλοι έχουν αναγάγει σε τρόπο σταυροδότησης την συνειδητή πόλωση με τους ΠΑΣΟΚοειδείς, ποροκειμένου να εισπράξουν το δικό τους καλό αποτέλεσμα.


Η τεράστια κινητοποίηση του κυρίου Κασιμάτη, σκόπευε να δώσει θάρρος και να διασκεδάσει τις κακές ειδήσεις που έρχονται από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο αλλά και από "μή ανακοινώσιμες δημοσκοπήσεις", επιδίωκε να σηκώσει το ηθικό της παράταξης και να πείσει ότι ο Κασιμάτης κερδίζει ξανά.



Για να πετύχει αυτός ο σκοπός, το ποσοτικό πλάνο ήταν να γεμίσει ο γύρω χώρος, έξω από το Σινέ Παράδεισος.
Παρά την τεράστια κινητοποίηση (και τα σπασμένα μας αυγά), ο έξω χώρος δεν γέμισε... Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους διοργανωτές να δημιουργήσουν τη φωτογραφία που ήθελαν.
Άφησαν επί ώρα τους συγκεντρωμένους να περιμένουν έξω από τον Παράδεισο, μόλις έγιναν πολλοί τους φωτογράφησαν όπως έπρεπε, ξανά και ξανά...
Μετά, τους έβαλαν μέσα και γέμισαν πολύ προσεκτικά την αριστερή πλευρά. Τράβηξαν και τη μέσα φωτογραφία και έτοιμες οι εικόνες για τις εφημερίδες και το korydallos.gr.

Ο κύριος Κασιμάτης, που δεν έχει καμία πραγματική όρεξη να λογοδοτεί σε κανέναν, (μας το έδειξε αυτό τέσσερα χρόνια με την πλήρη απουσία λογοδοσίας, που υποκαταστάθηκε από μικρές στημένες συναντήσεις κλακαδόρων τις οποίες ονόμαζε συμμετοχικό τεχνικό πρόγραμμα), πήρε μέρος σε αυτήν την παραταξιακού χαρακτήρα εκδήλωση, κυρίως για να παραχθούν οι φωτογραφίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δελτία τύπου, στα ιστολόγια του κ. Κασιμάτη και στα εκατοντάδες μηνύματα σπαμ που κυκλοφόρησαν, (τα σπαμ ενόχλησαν κάποιους και λάβαμε διαμαρτυρίες), είναι η πρώτη φορά όπου μιλάει ο ίδιος σε συγκέντρωση, αλλά δεν περιέχεται καθόλου δική του φωτογραφία.

Η -κατά τα άλλα βαρετή- λογοδοσία έγινε σε κλειστό και ασφαλές περιβάλλον μονολόγου, ενώ δεν έλειψαν οι απουσίες με ιδιαίτερο νόημα (εδώ υπάρχει αναφορά του tenekedoupoli)

Δεν υπάρχουν σχόλια: