θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑΡΙΑ ΟΛΑΡΑ ΜΕ ΣΟΥΡΑΒΛΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΑ






Έγραψα τη Δευτέρα για την απογοητευτική σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του κυρίου Κασιμάτη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Είδαμε και σήμερα το μεσημέρι αμέσως μετά την παρέλαση την εντυπωσιακή εικόνα του άδειου επί δυο ώρες περιπτέρου του, αφού όλοι οι υποψήφιοι βολτάριζαν με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια στις γεμάτες πλατείες (κανείς σε αυτή την παράταξη δεν ενδιαφέρεται για την παράταξη και τον Κασιμάτη, όλοι κοιτάνε την πάρτη τους)
.

Οι εικόνες παραπάνω, αποτελούν print scrn από το καλομονταρισμένο βίντεο που ανέβασαν στη σελίδα της παράταξης Κασιμάτη.
Η κυρία Ελένη Γαλανοπούλου, (μέλος του ΠΑΣΟΚ) σε δυο χορευτικές πόζες, ακριβώς δίπλα στον κύριο Νίκο Χουρσαλά (κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Θεώρησα πολύ αξιόλογη την εικόνα, όπως και άλλες που βρήκα με την προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο, από το οποίο απουσιάζουν τελείως οι κύριοι Γρηγόρης Γουρδομιχάλης (τι προσεκτικός άνθρωπος) και Γιώργος Δημόπουλος, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. (Η μόνη κοινή φωτογραφία του κ. Κασιμάτη με τον κύριο Δημόπουλο, που κυκλοφορεί στο ίντερνετ είναι αυτή).


Ετικέτες με τον κύριο Χουρσαλά κλικ στην εικόνα


Και τώρα ένα απόσπασμα από την ανάρτηση του tenekedoupoli (Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010) με τίτλο
Κούνησαν το δάχτυλο στον Κασιμάτη
, όπου περιγράφεται η επίθεση της κυρίας Γαλανοπούλου στη σημερινή διοίκηση
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε επίσης με την αυστηρή τοποθέτηση της κυρίας Γαλανοπούλου(ΠΑΣΟΚ - Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός), που αναφέρθηκε σε ανάλογο κλίμα στις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για την κακοδιαχείριση, την ευνοιοκρατία και την σπατάλη, που είναι η βαθύτερη αιτία της οικονομικής κρίσης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: