θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Atenistas bookcrossing..το Σάββατο 26 Μαρτίου


διαβάζουμε στο http://www.atenistas.gr

Αυτό το Σάββατο 26 Μαρτίου 12.00-16.00 ανταλλάσσουμε και συλλέγουμε βιβλία, παρακολουθούμε ομιλίες 2 αθηναιογράφων και πάνω απ’ όλα γνωρίζουμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αθήνας.

Φέρε βιβλίο – Πάρε βιβλίο
Το βιβλίο που διάβασες ίσως το θέλει κάποιος άλλος. Το φέρνεις, και βρίσκεις άλλα ενδιαφέροντα να ανταλλάξεις. Παρούσα επίσης η Κοινότητα των Ελλήνων Βookcrossers, ευκαιρία να μάθεις για τις δραστηριότητές της.

Μαζεύουμε βιβλία
Πέρα από την ανταλλαγή μπορείς να αφήσεις το βιβλίο σου. Όσα μαζευτούν θα δοθούν για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.

Παρακολουθήσε ομιλίες
Μαζί μας οι δύο γνωστοί συγγραφείς βιβλίων σχετικών με την Αθήνα: ο Νίκος Βατόπουλος και η Άρτεμις Σκουμπουρδή που θα μιλήσουν για την πόλη όπως την αποτύπωσαν στα βιβλία τους. Έναρξη παρουσιάσεων στις 14.00

Να η ευκαιρία: Γράψου στη Δημ. Βιβλιοθήκη!
Οι υπάλληλοι της βιβλιοθήκης θα ‘ναι παρόντες για να εγγράψουν νέα μέλη. Φέρε απλώς μαζί την ταυτότητά σου κι έναν λογαριασμό (σταθ. ή κιν. τηλεφωνίας, ή ΔΕΗ).

Τα λέμε από κοντά!
atenistas

Πρόσβαση; Πανεύκολη! Στο Μετρό Στ. Λαρίσης, ακριβώς απέναντι απ’ τον Σταθμό του ΟΣΕ κι αριστερά, το κτίριο στη γωνία της οδού Δομοκού.

20110322_prosbasi


http://kala-nea.gr/?p=13541#ixzz1HWp08cLa

Δεν υπάρχουν σχόλια: