θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Περί ευθυξίας...


Καμία ευσταθής απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής για το κόψιμο του πεύκου στην οδό Αθηνάς και εξακολουθούν να παραμένουν έκθετοι όλοι οι σχετιζόμενοι με την ενέργεια αυτή αρμόδιοι - υπεύθυνοι.

Όμως, ενώ -δεν βρήκαν την ευκαιρία να μας στείλουν μια απάντηση, όπως ασφαλώς και όφειλαν, δεν χάνουν την ευκαιρία να καταφερθούν εναντίον των ιστολογίων που τη ζητούν και ιδιαίτερα εναντίον του tenekedoupoli, παρά το ότι οι πηγές των φωτογραφιών ανήκουν σε άλλα blog εδώ και εδώ, εκ των οποίων το ένα είναι και επώνυμο.

Η κοπή του δένδρου, ασφαλώς και είναι παράνομη, όσο δεν δημοσιοποιούνται τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα (πρόσχημα ασφάλειας και έκτακτου κινδύνου ως αιτία κοπής δένδρου, πρέπει να τεκμηριώνεται και όχι απλώς να αναφέρεται).

Και επειδή στα blog έγινε ο μεγάλος τζερτζελές για το πεύκο, στα ίδια αυτά τα blog θα έπρεπε να σταλούν οι απαντήσεις.

Η γνωστή εμπάθεια ορισμένων δημοτικών παραγόντων για τα blog δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι ως επαρκής αιτία ώστε να μην υπερασπίζονται τον εαυτό τους.

Όταν υπάρχει δημόσια αναφορά ενός γεγονότος, δεν εντυπωσιάζουν και δεν μας πείθουν καθόλου οι "δηλώσεις ευθιξίας". Η ευθιξία δεν δηλώνεται, αποδεικνύεται Στείλετέ μας την αιτιολογία κοπής του δένδρου, να την δημοσιεύσουμε αμέσως και να μας δείξετε την ευθιξία σας. Αν έχετε και δίκιο να ζητήσουμε και συγγνώμη. Αλλιώς μην κλαψουρίζετε

Το blog αυτό πιστεύει ότι δίκιο καθόλου δεν έχετε και αυτή η συμπεριφορά σας δείχνει ένοχη.

Και δεν είναι αξιοπρεπής πρακτική ενός πολιτικού παράγοντα, να κρύβεται πίσω από υπαλλήλους και υπηρεσίες. Αυτοί δεν έχουν μόνο υπηρεσιακή ευθύνη. Εδώ έχουμε έκτακτη ενέργεια με απόφαση της διοίκησης. Όποιος έδωσε την εντολή να κοπεί το δένδρο έλαβε απόφαση και έχει την πολιτική ευθύνη της απόφασης.

Οι αποφάσεις κρίνονται και για τη νομιμότητά τους και για την πιθανή σκοπιμότητά τους και για τα αποτελέσματα που προκαλούν. Αφήστε λοιπόν τις δηλώσεις ευθιξίας και δείξτε μας την ευθιξία σας.

Ετικέτα δελτία για το πεύκο της οδού Αθηνάς που κόπηκε άνευ εξηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: