θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το δράμα του κώλου

Η κατάσταση των κόμματων μας και ιδιαίτερα το δράμα του Πρωθυπουργού μας και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ειδικότερα όσα έγιναν χτες, ταιριάζουν με ένα ανέκδοτο που είχα διαβάσει εδώ για το δράμα του κώλου που τρέχει κυνηγημένο από το έιτζ...



To ΕΙΤΖ κυνηγάει ένα κώλο για να του μεταδώσει την αρρώστια. Ο κώλος τρέχει απεγνωσμένα, με πίσω του το ΕΙΤΖ να τον καταδιώκει. Ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε ένα δάσος και χώνεται μέσα για να κρυφτεί και να γλιτώσει. Η νεράιδα του δάσους, πλησιάζει τον κώλο και τον ρωτά τι του συμβαίνει.
- Ααστα. της λέει ο κώλος. Με καταδιώκει το ΕΙΤΖ να κολλήσει την αρρώστια. Σε παρακαλώ να με προστατέψεις. Σε παρακαλώ να με μετατρέψεις σε κάποιο ζώο, για να γλιτώσω...
Eντάξει, λέει η Νεράιδα. Θα σε μετατρέψω σε πουλί. Σηκώνει το μαγικό ραβδί της και μετατρέπει τον κώλο σε...αηδόνι. Το αηδόνι, πετάει και κάθεται πάνω σε ένα δέντρο.
Σε λίγη ώρα, το ΕΙΤΖ που εξακολουθεί να ψάχνει τον κώλο, φτάνει κάτω από το δέντρο που κάθεται το αηδόνι. Το βλέπει και το ρωτά:
- Δεν μου λες φίλε, μήπως πέρασε από εδώ κανένας κώλος;
- ΟΧΙ, λέει το αηδόνι. Εγώ δεν είδα τίποτε.
-Καλά, του λέει το ΕΙΤΖ, και τι κάνεις εκεί πάνω;
- Τι να κάνω, λέει το αηδόνι, Kελαηδάω.
- Μπα; λέει το ΕΙΤΖ....Για κελάηδησε να σε ακούσω...
Και το αηδόνι:
ΠPPPPPOY, ΠPPPOY ΠΡΡΡΡΟΥ!!!!

Έχει κανείς αμφιβολία ότι πρόκειται για ιο στην πολιτική ζωή και τη δημοκρατία μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: