θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έσκασε μύτη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο διορισμός του κ. Μεντζελίδη.



























Η από 22/03/ ληφθείσα απόφαση (αρ. πρωτοκ. 4256) του Δημάρχου Ζωγράφου, για τον διορισμό του κ. Μεντζελίδη, εμφανίστηκε τελικά στο Δι@ύγεια με ημερομηνία ανάρτησης 06/05/2011

Δηλαδή, λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της οικονομικής θέσης του Δήμου Κορυδαλλού που έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα οικονομικής εποπτείας... Θυμηθείτε (με κλικ εδώ) τι γινόταν εκείνη τη μέρα και διαβάστε την "αγανακτισμένη" ανακοίνωση του κ. Κασιμάτη.

εδώ οι ετεροχρονισμένες ανακοινώσεις του Δήμου Κορυδαλλού στο Δι@ύγεια με τα εργασιακά "πηγαινε - έλα" του κ. Μεντζελίδη

εδώ Λονδρέζοι αγανακτισμένοι νεολαίοι σε προηγούμενη ανάρτηση

ΥΓ
Ο κύριος Κασιμάτης σύμφωνα με τις πληροφορίες που διοχετεύονται στο blog σχεδιάζει τη μεγάλη έκπληξη. Να βρεθεί σε λίγες ώρες στη μεγάλη συγκέντρωση του Συντάγματος! Το blog βάζει μεγάλο ερωτηματικό σε αυτή την πληροφορία.
Από το πλευρό των κυρίων Χρήστου - Σγουρού (όπου εκλέχτηκε το σχήμα Κασιμάτη -Δημόπουλου) είναι απίθανο, όσο μάγκας και να είσαι να βρεθείς στο πλευρό των αγανακτισμένων πολιτών.
Θα περιμένω πάντως εκεί με την κάμερα.


2 σχόλια:

GEORGE MENTZELIDIS είπε...

Αγαπητοί φίλοι
επειδή σας διαβάζω θα ήθελα να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί. Αναφέρετε για εργασιακό πηγαινε -έλα αλλά έχετε απόλυτο άδικο. Ίσως δεν γνωρίζετε ότι στο Διαύγεια αναρτώνται αποφάσεις ΜΟΝΟ αν έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. Η απόφαση διορισμού μου λοιπόν στο Δήμο Ζωγράφου παρότι πάρθηκε στα μέσα Μαρτίου δημοσιεύθηκε, προς δόξαν του ελληνικού κράτους, στις 5 Μαϊου !!! Για το λόγο αυτό αναρτήθηκε στις 6 Μαϊου. Επίσης όπως γνωρίζετε στις αρχές του χρόνου μου προτάθηκε η θέση συμβούλου στο δήμο Κορυδαλλού, απόφαση που αναρτήθηκε (κακώς) στο Διαύγεια πριν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. Τη θέση αυτή εγκατέλειψα από τη στιγμή που μου προτάθηκε, στις 16 Μαρτίου, η θέση του ΓΓ στο Δήμο Ζωγράφου. Ας μη κάνουμε λοιπόν τόσο τραγικά τα πράγματα. Όσο για τα υπόλοιπα σχετικά με τη δική μου απουσία από το Δήμο και αν αυτό σημαίνει κάτι για το Δήμο Κορυδαλλού, την πόλη που μεγάλωσα, αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες. Εύχομαι επιτυχία στο έργο σας για το καλό της πόλης.

φιλικά
Γιώργος Μεντζελίδης

mirmigi είπε...

@GEORGE MENTZELIDIS@
Κύριε Γενικέ,
είναι προφανές ότι η ανάρτηση δεν στρέφεται εναντίον σας ούτε και έχει την πρόθεση να σας θίξει. Άλλωστε τα όσα αναφέρονται είναι ενημερωτικές αναπαραγωγές γεγονότων που ήδη έχουν λάβει χώρα και αξιοποιούνται πηγές συγκεκριμένες καθώς και παραπομπές σε προγενέστερες δημοσιεύσεις. Η φράση "εργασιακό πηγαινε - έλα" δεν αναφέρεται επίσης στην πρακτική σας ούτε θέλει στο ελάχιστο να αποδόσει σε εσάς σκοπιμότητα αλλά αναφέρεται στο αλαλούμ των δημοσιεύσεων (περίπου όπως το θέτετε και εσείς με την απάντησή σας).
Το blog αυτό φυσικά έχει συχνά και ένα σατυρικό περιεχόμενο, αλλά χωρις κακή πρόθεση και χωρίς εμπάθειες. Πιστεύω ότι αυτό το έχετε αναλύσει και εκτιμώ ότι το έχετε αποδεχτεί στο πλαίσιο της ελεύθερης δημοκρατικής έκφρασης.
Εύχομαι καλή επιτυχία και προσφορά στα νέα σας καθήκοντα.
Θεωρώ ιδιαίτερης αξίας το σημερινό σας σχόλιο, όχι μόνο επειδή μας διαφωτίζει για την αλήθεια ορισμένων γεγονότων αλλά, επίσης, επειδή η ευθυξία είναι δείγμα υγείας.
Ασχέτα από δευτερεύουσες παρατηρήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν δεν έχω παρά να συμφωνήσω με την τελευταία παράγραφο του σχολίου σας.