θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η πραγματική μισθοδοσία Γουρδομιχάλη. (επιστολή)

Δυό σελίδες μισθοδοσίας του Δήμου Χαϊδαρίου που αφορούν το γιο του Κωνσταντίνο για τον μήνα Ιούλιο (εικ 1   εικ 2και η παρακάτω αναφορά από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ - δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού κ. Γρηγόρη Γουρδομιχάλη  αποτελούν το περιεχόμενο απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος που έλαβε το tenekedoupoli

(Πριν από 12 ώρες)

"Θέλω να πιστεύω ότι έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης..."

"...Υ.Γ
Ελπίζω όμως να έχετε τα "κότσια" να κάνετε δημόσια την αυτοκριτική σας και να δημοσιεύσετε τη πραγματικότητα περί μισθού..."

Η ανάρτηση του tenekedoupoli βασισμένη στη δημοσίευση πρόσληψης του Δήμου Χαϊδαρίου (ΔΙΑΥΓΕΙΑ)
αναφερόταν σε ποσό αμοιβής 2.000 ευρώ μηνιαία.
Στο φύλλο μισθοδοσίας που μας έστειλε ο κ. Γουρδομιχάλης οι μικτές αποδοχές είναι 889,44 (καθαρές 733,56) συν 295,50 από έξοδα κίνησης.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ του tenekedoupoli με κλικ εδώ


Με την παραπάνω επιστολή του κ. Γ. Γουρδομιχάλη προσφέρεται μια καλύτερη εικόνα σε ότι αφορά τις πραγματικές καθαρές απολαβές από τη συγκεκριμένη σύμβαση εργασίας. 
 Αυτό, είναι μια άλλη αλήθεια, όπως επίσης αλήθεια βασισμένη στην  ανάρτηση του διαύγεια είναι και η ανάρτηση της 10ης Ιουλίου (προφανώς, όπως τώρα προκύπτει, σύμφωνα με το καθεστώς πρόσληψης προβλέπεται η πιθανότητα υπερωριών με όριο τις 2.000 ευρώ)

Όλα τα παραπάνω, αφορούν τη λογιστική εκδοχή του θέματος της πρόσληψης αυτής, για την οποία ο κ. Γουρδομιχάλης θεωρεί ότι αξιοποιήθηκε προκειμένου να δεχτεί ένα χτύπημα "κάτω από τη μέση". (δείτε και εδώ)  
Η απαντητική επιστολή του κ. Γουρδομιχάλη είναι χρήσιμη πρόσθετη πληροφόρηση την οποία ευχαρίστως δημοσιεύει το blog. 
Οι αναγνώστες εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν ποιος κάνει πληροφόρηση και ποιός παραπληροφόρηση, όπως επίσης εάν υπάρχει ανάγκη αυτοκριτικής και από ποιόν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ωραία πράγματα ασχολούμαστε,αντί να ασχολούμαστε τι έχει συμβεί σε αυτήν την πόλη και χρεοκώπησε.Σίγουρα ένα από αυτά είναι και πολλά τέτοια.Συγχαρητήρια σε όλους