θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Λύσαξαν για τη συνάντηση του Πεταλωτή με τον Κουφοντίνα...

Τι είπανε και τι συζήτησαν; Ήταν τυχαίο ή προμελετημένο; Λύσαξαν να μάθουν τα μυστικά bloggers και επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Σιγά τα αυγά. Το tenekedoupoli αποκαλύπτει σήμερα όλα τα μυστικά, η ιστορία έχει ως ακολούθως και αντιρρήσεις δεν δέχομαι.

Ο κ. Πεταλωτής λίγο νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο Κορυδαλλού για το θέμα της απομάκρυνσης των φυλακών, την ανάπλαση της περιοχής (και άλλα καλοκαιρινά και αποκριάτικα).

Ο Κασιμάτης σε μια στιγμή διεκδικητικής έξαρσης έπιασε από το λαιμό τον Πεταλωτή και του είπε ότι ..."απόψε δε φεύγεις από δω αν δεν υποσχεθείς για την απομάκρυνση των φυλακών", μετά κάλεσε μέσα τους υπεύθυνους προπαγάνδας και έδωσε την εντολή "να του αλλάξουν τα πέταλα" με απανωτά πανηγυρικά δελτία τύπου (απομάκρυνσης και ανάπλασης) συνέχισε και τέλος φώναξε μέσα τον υπεύθυνο του Δημοτικού Συμβουλίου Εγκληματικότητας (παραβατικότητας), τον οποίο, ρώτησε (μπροστά στον αναμαλιασμένο το Πεταλωτή): "Πόσο γρήγορα μπορώ να έχω εδώ τον Κουφοντίνα;"
Αυτό ήταν και το κρίσιμο σημείο. Υπόσχομαι, Υπόσχομαι!!! Αναφώνησε ο Υφυπουργός.

Ο Κασιμάτης έλαμψε και το αγριωπό αγωνιστικό του πρόσωπο γέμισε με το γλυκό χαμόγελο της νίκης.

Σηκώνει το κινητό του και καλεί αμέσως τον αντιδήμαρχο πουλιών και αιλουροειδών:
"Όποιο ελικόπτερο περάσει πάνω από την πόλη σήμερα να καταρριφθεί... και στείλε δυο ουζάκια και μια πιατέλα ορτύκια να φιλέψουμε τον υπουργό..."

Αμέσως μετά την αναχώσρησή του από το Δημαρχείο ο Πεταλωτής έπευσε να ενημερώσει τον Κουφοντίνα. Δημήτρη, του είπε...
"ο Δήμαρχος με στρίμωξε...".  Σύντομα θα φύγεις από δω γιατί θα... γκρεμίσουμε. Δεν φταίω εγώ. Εκφράζω το ειλικρινές ενδιαφέρον μου για τις συνθήκες διαβίωσης και θα φροντίσω όπου πάτε να...

Δεν μπορέσαμε να μάθουμε αν ο Κουφοντίνας διαμαρτυρήθηκε για την κακή συντήρηση του ελικοδρόμιου.

 

Tι είδε ο Πεταλωτής στον Κορυδαλλό ... (παπατζήδες)











Συνεχίζεται το δούλεμα του Κορυδαλλιώτη

ΦΥΛΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: