θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μπουλντόζα ΠΕΣΥΔΑΠ στο Σχιστό το Σάββατο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιβαλλοντική δράση στο κατακαλόκαιρο
από ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π., Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι & Πέραμα

Το Σάββατο 06 Αυγούστου στις 9 το πρωί στη Λεωφόρο Σχιστού, καθαρίζουμε για δεύτερη φορά, μπάζα και σκουπίδια κατά μήκος της λεωφόρου Σχιστού, από το ύψος του νεκροταφείου (Σχιστού) έως και την γέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου.

Μικτά συνεργεία του ΠΕΣΥΔΑΠ και των Δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου και Περάματος, με φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα και εργάτες θα επιχειρήσουν νέο και βαθύτερο καθαρισμό της Λεωφόρου Σχιστού και των δασικών δρόμων, με στόχο την ενίσχυση της πυροπροστασίας του όρους Αιγάλεω. Συντονιστής της δράσης είναι ο ΠΕΣΥΔΑΠ και χορηγός επικοινωνίας ο ΣΚΑΪ. Σημείο συνάντησης η είσοδος του νεκροταφείου επί της λεωφόρου Σχιστού.

Ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και οι Δήμαρχοι Κερατσινίου - Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας και Περάματος Παντελής Ζουμπούλης, απευθύνουν γενικό κάλεσμα συμμετοχής για την νέα κοινή αυτή περιβαλλοντική δράση: "Kαλούμε τους φίλους μας εθελοντές που από κοινού έχουμε δώσει μάχες για το περιβάλλον και το όρος Αιγάλεω να είναι παρόντες άλλη μια φορά το Σάββατο παρά τις δύσκολες συνθήκες και την εποχή. Εκτός της ενίσχυσης της πυρασφάλειας είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της Λεωφόρου Σχιστού που είναι η δεύτερη κεντρική δυτική είσοδος στο Λεκανοπέδιο. Οι επισκέπτες και οι τουρίστες απαντούν τριτοκοσμική εικόνα, οι αρμόδιες κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες αδρανούν και η περιβαλλοντική υποβάθμιση συνεχίζεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: