θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Υπάρχει κρυφό δάνειο κατά τα πρότυπα του Δήμου Ζωγράφου ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

«Άγνωστες» δανειακές συμβάσεις σε 6 δήμους
από Ραούλη
αναδημοσίευση (απόσπασμα)

"...Μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης. Αναφερόμενος στην πρόσφατη αποκάλυψη των δύο δήμων που είχαν συνάψει δανειακές συμβάσεις εν αγνοία της κυβέρνησης, ο κ. Καστανίδης είπε ότι έχουν εντοπιστεί πέντε με έξι δήμοι που έχουν συνάψει παρόμοιες συμβάσεις.
Ο υπουργός, αν και δεν κατονόμασε τους δήμους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα λέγοντας ότι το προσεχές διάστημα προχωράει στην έκδοση των απαιτούμενων υπουργικών αποφάσεων για τα οικονομικά των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ, είπε ο κ. Καστανίδης και κάλεσε τους βουλευτές να συμβάλλουν προτείνοντας λύσεις για την εξυγίανση των οικονομικών των δήμων της εκλογικής τους περιφέρειας.
Όπως, πάντως, έσπευσε να υπογραμμίσει βασικός μοχλός για την εξυγίανση των οικονομικών των δήμων θα είναι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι δηλώσεις του κ. Καστανίδη έγιναν με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση του συστήματος αδειών διαμονής αλλοδαπών στη χώρα μας..."

Από το ιστολόγιο αυτό θα διατυπωθεί ευθέως ένα (ακόμη) ερώτημα:
Υπάρχει κρυφό δάνειο; Είναι ο Δήμος Κορυδαλλού ένας από αυτούς τους 5 - 6 δήμους, κατά τα πρότυπα του Δήμου Ζωγράφου; Ναι ή Όχι;

Η διάψευση είναι πανεύκολη και ...περιμένουμε! 

Παραπομπές:

Οι τόκοι ανέρχονται σε 3.523,56 ευρώ με δικαστικά έξοδα (κατεπειγόντως όμως)


Μεγάλη ζοχάδα Κασιμάτη για τον Οικονομικό Επίτροπο

Η πρώτη αντίδραση από τον Δήμο Κορυδαλλού για την ένταξη στο πρόγραμμα εποπτείας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: