θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

lubban, λουμπάν (αρωματική ρητίνη από κορμό Boswellia sacra) για τους οκτώ δρόμους (από τον κύριο Βουγιουκλάκη)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοτικής Παράταξης Κορυδαλλού «Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη»
με επικεφαλής τον Βασίλη Βουγιουκλάκη

Το έργο  <<συντήρηση οδικού δικτύου δήμου Κορυδαλλού>>, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, συμβάλλει  αναμφίβολα στην βελτίωση της υποδομής του υπάρχοντος οδικού δικτύου στην πόλη του Κορυδαλλού και καταγράφεται, πιστώνεται, στα θετικά της  έως τώρα θητείας του Αντιπεριφερειάρχη  της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά κ Στέφανου Χρήστου.
Την εικόνα (lubban) για το δελτίο τύπου  επέλεξε το tenekedoupoli
Το γεγονός, ότι το έργο αυτό αποτελεί συνέχεια στην υλοποίηση μιας πολιτικής  που είχε δρομολογηθεί, δεν μειώνει την οποιαδήποτε  συμβολή του κ. Χρήστου, υπό τη μορφή της εποπτείας και της επίβλεψης των εργασιών, στην εκτέλεσή του.
Το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον της αυτοδιοικητικής μας παράταξης για την  βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη του Κορυδαλλού, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη αρχή, πολιτική κατεύθυνση συνέχειας και συνέπειας στην αυτοδιοικητική μας λειτουργία.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η αναγνώριση από την πλευρά μας κάθε θετικής συνεισφοράς, από οπουδήποτε και εάν προέρχεται, προς την κατεύθυνση που ως άνω περιγράφηκε, πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε πολιτικές αφετηρίες και κομματικές περιχαρακώσεις.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάνω απ’ όλα  και ειδικότερα στη σημερινή συγκυρία, πεδίο σύνθεσης και δημιουργίας, συνεννόησης και συναίνεσης, ακόμα και μέσα από την σύγκρουση  πολλές φορές, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.
Έχοντας ως πυξίδα την αρχή αυτή, ως παράταξη έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, χωρίς  παρωπίδες, με πολιτική ανοιχτών οριζόντων και  θα επιδιώκουμε πάντοτε την συνεργασία που επιβάλλεται, με όλες τις δυνάμεις της πόλης μας, αλλά και  με τους φορείς εξουσίας σε όλα τα επίπεδα  της διοίκησης.

Για τον  Συνδυασμό,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Βουγιουκλάκης   Βασίλης

Νικητοπούλου     Χριστίνα-Ντενίν

Διάκος                  Γιάννης

Νικολεουσάκος   Νίκος

Αγιοβλασίτης       Σπύρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο κύριος Βουγιουκλάκης ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια (αλήθεια, εντάσσεται στο πνεύμα της συναίνεσης των ημερών η μεγαλοθυμία του εκπροσώπου της Ν.Δ προς τον Αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου;) γιατί κρύβει το γεγονός ότι το έργο εγκρίθηκε και προχώρησε επί Μίχα;