θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Προβλέπω ο κυρ Γιάννης να πληρώνει κρουαζιέρα για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό.


(Δεν έγινε μόνο στη γειτονιά μας)
Καλώς ή κακώς και ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Διαμαντίδης, έγινε στόχος αποδοκιμασιών από αγανακτισμένους πολίτες μετά τη λήξη της σημερινής παρέλασης.

Αργότερα, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό κανάλι, (αντιγραφή από εδώ) τα παρακάτω «Αποβράσματα» χαρακτήρισε ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Διαμαντίδης, όσους πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του στον Κορυφαλλό. Ο κ. Διαμαντίδης στοχοποίησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητές της συγκέντρωσης ενώ τόνισε πως αναγνώρισε πρόσωπα δημοτικών συμβούλων που οργάνωσαν τη διαμαρτυρία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Υπουργός Θαλάσσσιων Υποθέσεων και Ναυτιλίας, καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «χυδαιότητες» τις πράξεις τους ενώ τους αποκάλεσε «αποβράσματα». Τέλος, σημείωσε πως οι «οργανωτές» της διαμαρτυρίας είναι γνωστοί δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό.


Φιρί φιρί το πάει ο Διαμαντίδης, να τη φάει την καμπάνα.
Γιατί εχει προκαλέσει δικαίως την οργή της αξιοπρεπέστατης κυρίας Καίτης Κυλάκου, (επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" και επίσης υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Πειραιά) η οποία -προφανώς φωτογραφίζεται- και ασφαλώς θίγεται από τη δήλωση αυτή. 
Πολύ αμφιβάλλω ότι θα το αφήσει έτσι η κυρία Κυλάκου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: