θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Συνέχεια για τις δηλώσεις Διαμαντίδη (και βίντεο με τις αποδοκιμασίες)

"Ανακοίνωση για τις σημερινές δράσεις μας και για τις δηλώσεις του Διαμαντίδη"


Δήλωση Διαμαντίδη: “Έκανε λόγο για «χυδαιότητες» από «αποβράσματα»”
Σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης τη διαμαρτυρία που οργανώθηκε έξω από το σπίτι του, στον Κορυδαλλό.
Ο κ. Διαμαντίδης σε δηλώσεις του σε ττηλεοπτικούς σταθμούς καταφέρθηκε εναντίον τους με βαριές εκφράσεις κάνοντας λόγο για «χυδαιότητες» από «αποβράσματα» και είπε ότι αναγνωρίζει στα πρόσωπα αυτών που οργάνωσαν τη διαμαρτυρία γνωστούς δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κορυδαλλό.
Ακόμη σε τηλεφωνική επικοινωνία του με το MEGA προκαλούσε να πάνε να τον δούνε στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό που ο κόσμος τον χαιρετούσε.
Του απαντάμε:
Ως Λαϊκή Συνέλευση Κορυδαλλού που κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ακριβώς μετά την παρέμβαση-πορεία μας στην παρέλαση, κρίνουμε αναγκαίο να υπάρξει μια απάντηση στα χυδαία ψέμματα του Βουλευτή Διαμαντίδη.
Στο διαστρεβλωμένο κόσμο του «κύριου» Διαμαντίδη οι πολίτες που αγωνίζονται και παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους είναι αποβράσματα ενώ οι πολιτικοί που ξεπουλάνε το μέλλον μας και τα όνειρα των παιδιών μας είναι οι «Σωτήρες».  Δε θα πέσουμε στην παγίδα να πετάει ο καθένας σα μπαλάκι την ταυτότητά μας από το ένα κόμμα στο άλλο. Είμαστε ελεύθεροι αγωνιζόμενοι άνθρωποι από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες που μαζευτήκαμε στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ για να διεκδικήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ. Αυτό εξηγείται και από την αυθόρμητη αντίδραση δεκάδων ανθρώπων που ήρθαν να θέσουν τους βουλευτές Νιώτη και Διαμαντίδη απέναντι στις ευθύνες τους.
Εκτός από ψεύτες, κλέφτες είστε και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. Πάρτε το χαμπάρι..
Ακολουθεί το βίντεο της παρέλασης που η αντίδραση του κόσμου μετετρέψε σε πορεία. Μέσα στον κόσμο αυτό εκτός από τη Λ.Σ. Κορυδαλλού υπήρχαν δάσκαλοι, γονείς και μαθητές από σχολεία που συγχωνεύθηκαν καθώς και απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δήμου. Δεν ξεχνάμε και τον Δήμαρχό μας «κύριο» Κασιμάτη που νομίζει ότι μπορεί να έρχεται στους δημότες του και να το παίζει αντιμνημονιακός την ώρα που απέναντι στις εντολές των Υπουργείων και της Περιφέρειας σκύβει καταφατικά το κεφάλι. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ όταν συγχωνεύθηκαν το 16ο-17ο δημοτικό καθώς και το 11ο-22ο. Ήρθε η ώρα να πάρει θέση για όλα.
Στη συνέχεια του βίντεο βλέπετε την αντίδραση δεκάδων πολιτών που ήρθαν να “χαιρετίσουν”τον κύριο Διαμαντίδη.


Και τώρα να μας πείτε που θα πάτε να κρυφτείτε.
Είναι υποκρισία να υποθηκεύετε το μέλλον μας και μετά να έρχεστε και να πίνετε τον καφέ σας ανενόχλητοι στις πλατείες μας.
Έξω από τον Κορυδαλλό οι  τοπικοί άρχοντες-υποστηρικτές του καθεστώτος της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Τώρα Κηδεμονία Τότε Κατοχή, Ιδιοι οι δοσίλογοι σε κάθε εποχή
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ
Ανακοίνωση συμμετεχόντων στη Λ.Σ. Κορυδαλλού που παρευρέθηκαν στα ανωτέρω συμβάντα.

2 σχόλια:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΤΕΝΕΚΕ.ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΑΘΗΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΛΕΙΦΑΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ,ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ,ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΩΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.-

mirmigi είπε...

Γιώργο τώρα μόλις είδα το σχόλιο. Το ανέβασα και θα συμπληρώσω σχολιασμό αργότερα γιατί τώρα νυστάζω λιγάκι.

Είμαι πάντως και εγώ εναντίον των προπηλακισμών, ανεξάρτητα από την απαράδεκτη και απίθανη συμπεριφορά του πρώην Υπουργού. Ιδιαίτερα η φράση "αποβράσματα" και η απόδοσή της εκεί που την αποδίδει αποτελεί κατά τη γνώμη μου ενέργεια σκοπιμη και μάλιστα με βαθύτερο σκοπό προσωπικό πολιτικό όφελος. Ούτε καν πολιτική σκοπιμότητα υπέρ του πολιτικού χώρου όπου ανήκει. Αυτό είναι το χειρότερο.
Σημειώνω επίσης ότι εαν τα πράγματα ήταν έτσι θα έπρεπε να κατονομάζει τα πρόσωπα.

Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι δυο υπονοούμενες (και όχι αναφερόμενες ονομαστικά) Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν συμμετείχαν αλλά και δεν υποστήριξαν ούτε ποτέ στο παρελθόν τέτοιες μεθόδους δράσης. Όπως είδες, δυστυχώς, δεν κλήθηκαν όμως στην τηλεόραση όπως ο κ. Διαμαντίδης.