θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Σταμάτησαν" τα Δημοτικά Συμβούλια στο μήνα Μάϊο.


Δεν έχουν το Θεό τους!
Με τον Explorer  ανοίξαμε την ιστοσελίδα του Δήμου και πατώντας αριστερά (διαδοχικά) "Δήμος", "Δημοτικό Συμβούλιο", "Συνεδριάσεις Δημ. Συμβουλίου".  Βλέπουμε (!!!) ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού  έχει κάνει 10 συνεδριάσεις.
Πατώντας κλικ για να ανοίξει το pdf της 10ης συνεδρίασης διαπιστώνεις ότι η δέκατη συνεδρίαση έχει γίνει τον Μάιο του 2011.
Επειδή πλησιάζει το τέλος του έτους, κοτσάρω με επικόλληση από άνοιγμα του Mozilla Firefox το  ανοιχτό pdf (επάνω δεξιά στην εικόνα).
Η κατάσταση αποφάσεων αρχίζει από την 152 απόφαση και καταλήγει στην 162, ενώ όπως φαίνεται από την πόζα του korydallos.blogspot (από αυτή την ανάρτησή του) ...και το κλικ από τη διαδρομή "αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου" σταματά μόλις στην 168 απόφαση.

Άιντε και του χρόνου (και ασφαλώς ως το Μάιο του 1912 μπορεί να έχουν χαθεί και αυτές οι αποφάσεις που σήμερα φαίνονται, όπως έγινε και παλιότερα, όπως γίνεται -μέχρι και σήμερα- και όσο θα τους εκλέγουμε έτσι θα γίνεται, αφού φαίνεται... ότι μετά από τόσα χρόνια αταξίας και αδιαφάνειας εμείς εξακολουθούμε να τους αντέχουμε!!!!!!!

Πρόσφατα σχετικα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: