θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Blogare τη λακούβα να κλείσει αυθημερόν.

Μια λακούβα (ποιός ξέρει πόσο καιρό ανοιχτή)  κλείνει σε λίγες ώρες ...άμα τη blogάρεις!
Έτσι έγινε στον Κορυδαλλό αυτή τη φορά όταν  ο Δήμος ανταποκριθηκε άμεσα στην ανάρτηση του Ηλία Κρούπη

Ασυνήθιστο αφού κατά το παρελθόν αντίστοιχες περιπτώσεις συνάντησαν την πλήρη περιφρόνηση της δημοτικής αρχής στις διαρκείς αναφορές των blog.

Έτσι π.χ., παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις για την "αποκατάσταση" (με νέο δένδρο) ενός σπάνιου πεύκου που κόπηκε κάτω από περίεργες - παράνομες κατά τη γνώμη του blog - προϋποθέσεις,  το κομμένο κουφάρι παραμένει στην οδό Αθηνάς. (Περισσότερα στοιχεία εδώ).

Όπως επίσης παραμένει προκλητικά ανοιχτή μια τρύπα 20.000.000 ευρώ μέ όλες τις πέριξ γνωστές παρανομίες (δείτε το εδώ)

Με τις τρύπες αυτές, λίγο καιρό τώρα, το tenekedoupoli έχει "ατονήσει", λόγω θεματολογίας που προηγείται εξαιτίας της μεγάλης πολιτικής, οικονομικής τρύπας και της εκλογικής επικαιρότητας που αφορά τη χώρα μας αλλά και λόγω άλλων -πολύ σημαντικών- προτεραιοτήτων που έχει ο τενεκεδοσυγγραφέας αυτού του blog.

Ας τελειώσουν αυτά που προηγούνται και σας διαβεβαιώ ότι μαζεύω άφθονο υλικό για τις τρύπες τους. Είναι τόσα πολλά, που δε θα φτάνει ούτε όλο το τσιμέντο που χρειάστηκε για το "νέο Δημαρχείο", το οποίο, όπως είχαμε πολύ νωρίς προβλέψει εξελίχθηκε σε γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς χτιζόντανε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: