θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο κ. Βενιζέλος στον Κορυδαλλό.

Τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο υποδέχεται σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης.

Θα είναι (ελπίζουμε) η πρώτη φορά  μετά από πολλά χρόνια που θα περάσει από την πόλη αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χωρίς να υποσχεθεί στο Δήμαρχο την απομάκρυνση των φυλακών.

Αυτή τη φορά, λόγω της συγκυρίας, που απαιτεί μια στοιχειώδη ειλικρίνεια για τέτοια θέματα, η εκτίμηση είναι ότι ο κ. Βενιζέλος θα αποφύγει να υποσχεθεί "χρονοδιαγράμματα απομάκρυνσης", όπως έκαναν όλοι σχεδόν οι προκάτοχοί του, οι οποίοι το ...ξεχνούσαν αμέσως μόλις έφευγαν...

 Για το λόγο αυτόν (τουλάχιστον), θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια σχεδόν, όπου δεν προβλέπεται κατά την αναχώρηση του κ. Βενιζέλου η έκδοση ενός από εκείνα τα συνήθη - πανηγυρικά δελτία τύπου (Ξέρετε: "Δικαίωση της πόλης...", "Νέα Εποχή για τον Κορυδαλλό...", "Πέφτει το τείχος...", "Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής..." και άλλα κωμικά), τα οποία επαναλήφθηκαν τόσο από τον σημερινό, όσο και από τον προηγούμενο Δήμαρχο της πόλης, με την ευκαιρία της άφιξης (και αναχώρησης) τόσο των πράσινων όσο και των γαλάζιων ομολόγων του κ. Βενιζέλου.

Να σας πω την αλήθεια, το προτιμώ έτσι, έστω και αν είναι η αλήθεια πικρή για την πόλη. Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να έχω τη βεβαιότητα "ότι πάλι με δουλεύουνε" και -όμως- να μην μπορώ να το αποδείξω.

Άλλωστε, από την Πλατεία Ελευθερίας όπου θα μιλήσει ο κ. Βενιζέλος έχει τη δυνατότητα να υποσχεθεί το METRO!

ΥΓ(α). Και για αυτό μας κοροϊδεύουν αλλά δεν έχει κλείσει 20ετία οπότε κάθεται πιό γλυκά.

Η φωτογραφία μας (εδώ μεγαλώνει) και


  
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,
Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., σε πολιτική εκδήλωση στον Κορυδαλλό. (Πλατεία Ελευθερίας)


ΥΓ(β). Βαγγέλη έβαλα και ήλιο, δεν ξέρω αν γουστάρεις αλλά μέχρι τις 18 του μήνα θα έχει και ήλιο το ΠΑΣΟΚ με εννέα ακτινούλες και χρώμα πράσινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: