θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ψαρεύοντας στα θολά νερά του παλιού καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ.

Όμως, όσο ψάχνεις για τον κ. Τάκη Κασκαμπά, τόσο βρίσκεις και εκπλήττεσαι.
Γιατί, η προ δέκα ημερών  περίπου ανάρτηση του press_gr (μπορείτε να διαβάσετε εδώ), μικρό ενδιαφέρον παρουσιάζει, δεν θα απασχολούσε αυτό το blog αν δεν συν-υπήρχαν διάφορες άλλες πιπεράτες πληροφορίες, που έβαλαν και ψίλους στο αυτί του blogger. 

Πως σας φαίνεται παραδείγματος χάριν η ιδέα ότι
εδώ στη Β΄περιφέρεια Πειραιά, κυκλοφόρησε ότι έκανε ορισμένα -αρκετά- τηλεφωνήματα υποστήριξης για τον παλιό του φίλο κ. Δημήτρη Λιντζέρη, με τον οποίο είχαν τελευταία αναπτύξει μια πάρα πολύ "στενή σχέση" (έτσι μου το μετέφεραν έτσι το αναφέρω), η οποία δυνάμωσε και έγινε πολύ στενότερη, την εποχή, εκεί, με το δημοψήφισμα που είχε προτείνει ο ΓΑΠ, περίοδο κατά την οποία ο κ. Λιντζέρης πρωταγωνιστούσε στα ΜΜΕ -και όχι μόνο- εναντίον της τότε ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και των επιλογών της...??

Συνεπώς, όπως προκύπτει, έχει δυο φίλους μέχρι τώρα ο κ. Κασκαμπάς. Έναν στη Α΄Πειραιά με τον ΓΑΠ και άλλον έναν στη Β΄Πειραιά με τον κ. Βενιζέλο. 

Όμως, δεν είναι μόνο αυτά. Γιατί, όπως επίσης κυκλοφόρησε, άλλος φίλος του αποτελεί μια ακόμη -τουλάχιστον- συμπάθεια  του κ. Τάκη Κασκαμπά. Είναι και αυτός υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπανδρέου εδώ στην Β΄Πειραιά και όπως διατείνεται ο ίδιος, έχει ...μονοκούκια!!!
Άρα, μέχρι στιγμής, έχουμε δυο φίλους και έναν "φίλο - μονοκούκι" (!!!).

Σχόλιο πρώτο:
Υποθέτω, αν το ψάξουμε λίγο ακόμα ίσως να κάνουμε 11άδα με αναπληρωματικούς για να φτιάξουν καμιά ποδοσφαιρική ομάδα.

Σχόλιο δεύτερο:
Ασφαλώς, οι δυνατότητες υποστήριξης όλων αυτών των φίλων πρέπει να είναι δύσκολη υπόθεση γιατί το πρόθυμο κοινό έχει μετακομίσει προ πολλού σε άλλο πολιτικό φορέα. 

Σε ανθρώπινο όμως επίπεδο, δεν παύει να αποτελεί μια πράξη ευγένειας η καλή διάθεση του Τάκη του Κασκαμπά, ο οποίος τιμάει έστω κατά πλατωνικό τρόπο παλιούς και καλούς του φίλους. 

Επισήμανση
Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτήματα που έθεσε η ανάρτηση του press_gr      

Δεοντολογία
Το tenekedoupoli αποτελεί σταθερά ένα ανοιχτό, ελεύθερο βήμα για κάθε αναφερόμενο πρόσωπο στις αναρτήσεις του. 

"Εκτίμηση"
Βέβαια, αν κρίνει κανείς από το είδος απάντησης στο δημοσιογραφικό SITE μάλλον ο κ. Τάκης Κασκαμπάς δεν πρόκειται να κουνηθεί. 
Αντιθέτως, η δική μου σκέψη είναι ότι μάλλον διασκεδάζει, να μη σας πω ότι επιδιώκει τέτοια δημοσιεύματα, δημιουργώντας μυστήριο προκλητικό. Έτσι άλλωστε δημιουργούνται και νέοι φίλοι που θα ακολουθήσουν ή θα συνυπάρξουν με τον φίλο κ. Παρασκευόπουλο στον Πειραιά, τον φίλο κ. Λιντζέρη στη Νίκαια... 
Παρά τη σκέψη μου αυτή κάτι με γαργάλησε και BLOGαρα όπως -πιθανά- αρέσει στον κ. Κασκαμπά. 

Υ.Γ. (δικό μου)
Το περίεργο  δεν είναι αν κ. Κασκαμπάς πιστεύει ότι είναι σε θέση να ενισχύει φίλους, όσο ότι
υπάρχουν ακόμη φίλοι οι οποίοι διαγκωνίζονται για μια καλή πλατωνική σχέση στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: